Министър Денков: Да се пазим взаимно, за да учим нормално!

  • 15 септември 2021 08:58

  • 505
  • 2
Министър Денков: Да се пазим взаимно, за да учим нормално!
© Bulphoto, архив

Министърът на образованието проф. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С отправи приветствие към всички в система по случай началото на учебната година. 

"Скъпи ученици, учители и родители, Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно!", отбелязва той.

"Пожелавам Ви не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година!", подчертава още Денков. 

И уверява, че организацията е добра. 

Старт на новата учебна година! 59 000 първокласници ще прекрачат училищния праг днес

Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно.

"Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час!", призова министърът.

Борислава Бибиновска
505 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.09.15 | 11:16

2
Знаете ли че 2/3 от жертвите не Делта варианта са имунизирани. Това е защото течността пази от един щам, но отслабва имунитета като цяло.
Браво!

2021.09.15 | 09:25

1
След позорните години с гербави червени насекоми на черни точки, които досъсипаха унищоженото от демокрадцията "образование", което произведе гербавите гниди с купени дипломи, най-сетне имахме за няколко месеца истински учен и интелектуалец.

Добави коментар

Водещи новини