Възстановяват се присъствените занятия за гимназистите в област Сливен

  • 11 ноември 2020 15:24

  • 433
  • 0
Възстановяват се присъствените занятия за гимназистите в област Сливен
© bulphoto (архив)

Със заповед на областния управител и председател на Областния кризисен щаб Чавдар Божурски се възстановяват присъствените учебни занятия за учениците от гимназиален етап в област Сливен, считано от 12 ноември, съобщават от Областния кризисен щаб.

Дава се възможност на директорите, предвид спецификата на отделните училища, с тяхно решение да се премине към обучение от разстояние в електронна среда.

Общо 706 са болните с коронавирусни инфекции към момента в областта, 649 от тях са в домашна изолация и провеждат лечението си под наблюдението на личните лекари. Останалите са хоспитализирани, сочат данните на ОД на МВР.

61 случая са диагностицирани през последното денонощие, сред тях са лекар, лаборантка и две медицински сестри, които работят в различни лечебни заведения. Карантиниран е един ученик, като контактен на по-рано установен случай.

Мъж на 38 г. е сред починалите от COVID-19 за последното денонощие

Двама души са починали от коронавирус през последното денонощие - пациент на 72 години с придружаващо заболяване от диабет и домуващ на 61 години в Твърдица с придружаващо сърдечно-съдово заболяване.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини