ВУЗФ набира кандидат-магистри в специалност "Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи"

  • 09 ноември 2020 14:21

  • 359
  • 0
ВУЗФ набира кандидат-магистри в специалност "Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи"
© ВУЗФ

Въпреки усложнената ситуация и пандемичната обстановка, учебният процес във Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/ продължава дистанционно. Тази година ВУЗФ добави към магистърските си програми и нова изключително актуална специалност - "Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи", съобщават от ВУЗФ.

Титуляр на програмата ще е проф. д-р Григор Димитров - преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, по трудовите и индустриалните отношения, и по управление на човешките ресурси.

ВУЗФ въвежда онлайн кандидатстудентски прием до 20 септември

Главен директор е на "Oсигурителни отношения" в Българската стопанска камара. Член е на Надзорния съвет на НЗОК.

Приемът за магистърските програми на ВУЗФ за зимния семестър на учебната 2020/2021 година продължава до края на ноември. Студентите могат да изберат между над 20 магистърски програми в сферата на предприемачестовото, застраховането, счетоводството и одита, финансите, мениджмънта, дигиталния маркетниг, корпоративното управление, бизнес психологията, ERP системи, шоубизнеса, журналистиката.

ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и за индивидуална консултация за всеки кандидат-магистър, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се направи също онлайн в удобен ден, както и в час за кандидат-студента, чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
359 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини