Проф. Сергей Игнатов: Целият свят в момента живее като в комунистическо общество

Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес, тъй като имахме почти 100 процента присъствие на студентите. Дистанционното обучение повиши и дисциплината на преподавателите, така че в момента се работи от първата секунда до последната. Такова мнение изказа в предаването "Тази сутрин" по bTV бившият образователен министър проф. Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

,,Онлайн обучението обаче има и своите слабости, тъй като не можем да кажем, че бъдещето принадлежи на него. В крайна сметка животът в един университет трябва да е преди всичко обществен живот'', отбеляза проф. Игнатов.

УНСС преминава на онлайн обучение

Трябва да свикнем със съществуването на този коронавирус, чието разпространение съвпадна с различни политически и финансови интереси в глобален план. Смятам, че през пролетта нещата ще започнат бавно да се изясняват, защото сега държат целия свят като в условията на комунистическо общество, посочи той.

На въпрос за политическата обстановка в страната проф. Игнатов заяви, че тя е такава, каквато е в целия ЕС и припомни, че чрез протестите гражданите отстояват своите права.

Коментари

 1. 2020.10.23 | 01:02
  Потомствен комунистически боклук и голям некадърник, говори за комунизъм!
 2. 2020.10.22 | 10:12
  Много знаеш какво е комунизъм
  1. 2020.10.22 | 10:56
   От къде да знае? Имаме нагледен пример- Китй.Господина не е в час!В комунистически Китай има най малко заразени!В същото време икономиката им е във възход.
 3. 2020.10.22 | 10:54
  КОМУНИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО Е ТОВА КОЕТО БОЙКО СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ - ЗАТВОРЕНО, СЪС ВСЕВЛАСТНИ НАЧАЛНИЦИ, НЕТЪРПЯЩО ИНАКОМИСЛИЕТО И МИСЛЕНЕТО КАТО ЦЯЛО.
 4. 2020.10.22 | 09:41
  Няма нищо продуктивно в това -,,онлайн обучение"...!Самите деца казват...- ,,нищо не научаваме...,искаме да ходим на училище..."...!Другарю Игнатов,слез на земята и поне попитай мнението на децата,преди да ръсиш тъпотии в ефир...!А с изказването си,че целият свят сега живеел като в комунистическо общество-нацяло изби рибата и си довърши ореола на пълен идиот и тъпанар...!!!
 5. 2020.10.22 | 09:30
  не пей ми се не смей ми се и всички са с празни джобове ДА НО НЯКОЙ ДА ГО АРЕСТУВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЦ освен това по улиците стачкуват комунетата а президента недоволства разбира се властва несигурност и никой не е сигурен за живота си утре
 6. 2020.10.22 | 09:24
  Пак ли комунизъм бе? На крив kyp вуната му пречи...
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет