Във Великотърновския университет стартира приемът по магистърските програми

  • 22 юни 2020 13:41

  • 282
  • 0
Във Великотърновския университет стартира приемът по магистърските програми
© Wikipedia

Във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" стартира приемът по магистърските програми, съобщиха от пресцентъра на висшето училище.

Приемът ще протече в три етапа, като първият продължава до 10 юли. На 16 юли ще излезе първото класиране и приетите магистри ще имат възможност да се запишат от 20 до 24 юли. Вторият етап е от 10 юли до 28 август, класирането ще излезе на 3 септември.

Третият етап е от 1 до 25 септември, приетите ще станат ясни на 1 октомври.

Документи могат да се подават в бюрата за прием на документи и онлайн.

Първа онлайн своите документи подаде Зоя Георгиева от град Велико Търново. Тя ще изучава "Управление на човешките ресурси" към Стопанския факултет.

За академичната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни магистърски програми, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение. 76 са специалностите за кандидати от други професионални направления, 94 са програмите за същото професионално направление и 7 магистратури има за професионални бакалаври.

Продължителността им е от два до четири семестъра. 35 от магистратурите попадат в приоритетната област на висше образование "Педагогически науки".
 

Последвайте канала на

Novini.bg
282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини