Кандидат – студентски изпити в УНСС

  • 01 април 2012 07:54

  • 1828
  • 0
Кандидат – студентски изпити в УНСС
©

В УНСС ще се проведат първите два изпита от втората предварителна кандидатстудентска изпитна сесия. Това съобщиха от учебното заведение.

Днес ще се проведат първите два изпита от втората предварителна кандидатстудентска изпитна сесия в Университета за национално и световно стопанство - единен приемен изпит – ЕПИ (на хартиен носител) - по български език и литература - от 9.00 часа, и по география на България - от 14.00 часа. В нея са заявили участието си общо 4041 кандидат-студенти.
Общият брой на кандидат-студентите, които са положили или заявили участието си в приемни изпити в УНСС до момента, е 8579.
Всеки месец до юни включително ще се провеждат електронни единни приемни изпити (ЕлЕПИ). Досега на тях са се явили 2077 кандидат-студенти. Всички изпити продължават три астрономически часа.
По решение на Академичния съвет семестриалните такси и таксите за кандидатстване няма да се увеличават.
За първи път УНСС ще приеме студенти-бакалаври в дистанционна форма на обучение в София в професионалните направления „Икономика“ и „Администрация и управление“, в които се включват специалностите „Маркетинг“, „Счетоводство и контрол“, „Бизнес администрация“, „Публична администрация“ и „Икономика“.
От тази година специалностите, в които обучението е изцяло на английски език, стават пет: освен “Икономика”, “Международни икономически отношения”, “Финанси и счетоводство”, “Бизнес информатика” и новата „Маркетинг и стратегическо планиране“.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини