Красимир Вълчев ще участва в конференция за предизвикателствата пред педагогическото образование през ХХI век

Министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 ще участва утре в конференция на тема "Перспективи и предизвикателства пред педагогическото образование през ХХI век". Това съобщи пресцентърът на МОН.
Форумът започва от 9.30 часа в "София хотел Балкан".

Заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева ще участва утре в международна конференция на тема "Научноизследователски инфраструктури на бъдещето - синергия, устойчивост, интелигентен растеж и социално въздействие".

Министър Вълчев предлага промени в наредбата за учителския труд

В рамките на двудневното събитие ще бъде представена Националната пътна карта за научноизследователска инфраструктура, която ще бъде финансирана с над 20 милиона лева през 2020 г. Ще бъде обсъден и напредъкът на проектите за Центровете за върхови постижения и за Центровете за компетентност, които започнаха през 2018 г. с подкрепата на Европейския фонд за регионално развитие чрез оперативната програма "Наука и образование за интелигентен растеж".

Конференцията с участието на заместник-министър Карина Ангелиева започва утре от 9.30 часа в зала 6 на Националния дворец на културата.

Красимир Вълчев: Ако младите се чувстват европейци в България, няма да емигрират

Коментари

  1. 2020.03.18 | 04:41
    Candida oktober 2020 barcelona trikot kinder ter stegen, günstige fußballtrikots international juli 2020 günstige fußballtrikots international, james rodriguez trikot Fussball Trikots Kinder. Lotti
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Образование

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет