Бащата на пострадалото момиче: Учителката и друг път е удряла шамари на деца

  • 11 октомври 2019 08:04

  • 3787
  • 6
Бащата на пострадалото момиче: Учителката и друг път е удряла шамари на деца
©

Децата са влезли със закъснение в час и са вдигали шум в съблекалнята. Учителката по физическо възпитание влиза в класната стая като настоява отсъствията да останат неизвинени, а не като закъснения. Това предизвиква спор с децата и избухване на учителката. „Физически и психически дъщеря ми не е добре. Стресирана е, уплашена е. Държат я под наблюдение в болница“. Това заяви баща на детето, пострадало след като учителката вдига чина и го удря.

„Тя се е скарала със съученичката и е започнала да удря по чина и го е блъснала. След това е треснала вратата. Както винаги, пострадало е невинното дете“, разказва мъжът пред БТВ. „По-късно започва е да я боли коремът. Никой не ѝ е помогнал. Стигнала е до вкъщи и е припаднала. Никой не ни се обади“, каза Христо Пондов.

„Това не е първи случай с тази учителка. Крещяла е, вдигала е скандали, дори е удряла шамари на деца. Дори е викана телевизия“, сподели бащата на пострадалото 11-годишно дете.

„След този случай искам да се задействат институциите и да се вземат мерки. Да не се замажат нещата“, каза още той.

„Учителката е склонна да се кара. Не отричам да е удряла шамари и да е имало физическо насилие. Провеждала съм разговори с нея и съм я съветвала да е по-умерена. Това коментира директорката на училището в село Яна Райна Стоилова.

„Учителката каза, че не е разбрала, че е ударила детето. То не е казало веднага, че го боли. Чак в последния час, детето се е оплакало от болки и си е тръгнало. Предполагам, че е вдигнала чина и така е ударила детето“, разказа тя.

„Сега следват проверки. След този случай ще има наказание. Има случаи, в които учителите си изпускат нервите“, призна още Стоилова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3787 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гост

2019.10.11 | 20:45

6

Ай сиктир, ами уволнете я! Да видим, кой ще отиде да им преподава на тези прости, примитивни мангалета. Той пък бащата, щото нокога не я е бил...

тия

2019.10.11 | 10:47

5

тия мангали си правят на господари, правят си каквото си искат и накрая се изкарват жертви. я бой на ставане и на лягане. все учителите им виновни на тия циганета. до 8 клас не могат да си напишат името. всички ги носят на гърбовете си тия паразити. само знаят да викат с пълен глас дискриминаци, разисизъм, ксенофобия.

2019.10.11 | 10:35

4

Ооо,ама ставало въпрос за мангали! Не,че и българчетата вече не стават за нищо! Лигави,глезени с телефони на училище. Има и свестни и възпитани деца,но за съжаление са все по-малко!

трябва

2019.10.11 | 09:04

3

трябвада се бия тия копеленца иначе ще те побъркат и накрая ще станат пълни боклуци.

2019.10.11 | 08:47

2

Ддд,много си прав! Всичко облега до родителското възпитание!

Ддд

2019.10.11 | 08:34

1

Всички знаем какви наконтени о боядидсни лигли са съвременните ученички.Заслужавала си е боя със сигурност.Трудно е да си учител в днешно време.Налага де да търпиш какво ли не.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини