Софийският университет открива новата си академична година

  • 01 октомври 2019 06:58

  • 307
  • 0
Софийският университет открива новата си академична година
© Novini.bg

Софийският университет "Св. Климент Охридски" днес от 10.00 часа в аулата открива академичната си учебна година, съобщи пресцентърът на СУ.

Гост на официалното откриване на най-старото висше учебно заведение в България ще е вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

В началото на тържествената церемония, в 9.55 часа, ректорът проф. Анастас Герджиков, членовете на Академичния съвет на Софийския университет и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще поднесат цветя пред паметниците на Евлоги и Христо Георгиеви.

Ректорът проф. Анастас Герджиков ще открие академичната година със слово и ще представи деканите на факултетите на Софийския университет.

Приветствие към академичната общност ще отправи и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

В края на церемонията ректорът на Софийския университет и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще връчат студентските книжки на първокурсници, лауреати от олимпиади.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
307 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини