Красимир Вълчев ще посети Казанлък, Мъглиж и Гурково

  • 12 ноември 2018 07:39

  • 508
  • 0
Красимир Вълчев ще посети Казанлък, Мъглиж и Гурково
© Булфото (архив)

Министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 ще посети Казанлък, Мъглиж и Гурково, съобщиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката.

Посещението включва работни срещи с кметове, с директори на училища и детски градини, както и с работодатели, ангажирани с развитието на професионалното образование. В 17.30 часа министър Вълчев ще бъде гост на празника по случай 75 години от създаването на ПГСАГ в държавната опера в Стара Загора. В 17.15 часа е предвидено кратко изявление.

Заместник-министър Деница Сачева ще участва в първата Международна конференция на тема „Допълваща и алтернативна комуникация“. Форумът стартира в 9.00 часа в парк-хотел „Москва“ в София. Целта е специалистите, работещи с хора с увреждания в България, да се запознаят с различни методи за допълваща и алтернативна комуникация. Ще бъдат представени и подходи за работа и обучение на деца с увреждания за усвояване на умения за комуникация.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
508 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини