Обрат по случая с "пребития" от учителя си ученик в София (видео)

  • 07 ноември 2018 08:30

  • 15007
  • 5
Обрат по случая с "пребития" от учителя си ученик в София (видео)
© Bulgaria on air

Обрат по случая в столично училище, при който вчера 11-годишно момче твърдеше, че е с комоцио, защото било пребито от учителя си по физическо. Оказва се, че всъщност ученикът е ударил учителя и е избягал.

Преподавателят е с повишено кръвно налягане, ще отиде на лекар, каза в сутрешния блок на Bulgaria on air Величка Таседжикова, директор на 70 ОУ "Св. Климент Охридски" в София.

Ученикът си е тръгнал преди да бъде осъществен прегледа в "Пирогов". Днес не е дошъл на училище, нямаме връзка с майка му, но снощи при него е бил инспекторът от Детска педагогическа стая, заяви Таседжикова.

Има проблем с голям брой негови отсъствия, проява на вербална и физическа агреси към негови съученици. Нямаме сътрудничеството на родителите. До този момент учителите не сме срещнали подкрепата на майката. Тя не приема за нередно това, което се случва, посочи училищният директор.

С ученика е работил психолог. Уведомен е Отделът за закрила на детето за дете в риск, уведомена е Детска педагогическа стая, заедно с полицейските органи, уточни Величка Таседжикова.

Трябва да се мисли за законови мерки, които да се прилагат, както и мерки за родителите и техните взаимоотношения с училището, що се отнася до дисциплината и поведението на децата им, каза още Таседжикова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15007 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БГ

2018.11.08 | 22:46

5

С ТОЗИ МАНГО НЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИ ИНСПЕКТОР!ДО КОГА ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ МОМИ!ДАЯК ДОКАТО МЪРДА!И ПОСЛЕ ПАК ШАМАРИ!ЕФЕКТА ЩЕ Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ ГЛАСОПОГЛЪЩАТЕЛИТЕ!

На 11 години, а вече келеш!?

2018.11.07 | 11:48

4

Това си е бъдещ престъпник, отглеждан в родното училище. Каква полза от такъв изрод, така се пречи и на свестните деца да се чувстват спокойни в училище. Навремето имаше училища за бавноразвиващи, и такива келеши учеха там, а в нормалните училища учеха само надеждни деца. Сега тези изроди ги вкараха в нормалните училища, и вече виждаме резултата. Запада разджурка живота ни, и утайката изплува отгоре, но точно тази утайка ще ни погуби!

бай Симо

2018.11.07 | 11:04

3

И да се възстановят ТВУ-тата, в Бойчиновци ще го направят човек този мангал!

kolxo

2018.11.07 | 09:38

2

Ха! 70-то ОУ - на Бакъерна фабрика. И аз съм учил там - пълно е с мангали. Хайде да познаем дали 'ученика' не е патлаждан. Вероятно е най-много 2-ри клас на 11 години. Стига реверанси към тия подчовеци.

Иво

2018.11.07 | 09:13

1

Ами на родителите да се спрът всякакви помощи и облекчения, ако ползват такива! Тоя 11 годишен пикоч е техен продукт! Тяхно огледало! И ние бя ме щури в даскало, но знаехме кога се прекрачва границата! Ценностната ни система веднага сигнализираше, ако прекалявахме! Просто рътрешно чувство. Усещане. А при тая пишлигар това липсва от всякъде! Трудово възпитание трябва за такива! Иначе след години пак ще има убита майка и дете, изнасилена и убита журналистка и т.н.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини