Талантливи бургаски деца с награди от международен конкурс

  • 07 февруари 2018 14:24

  • 2110
  • 1
Талантливи бургаски деца с награди от международен конкурс
© община Бургас

Петима ученици  от школите по изобразително изкуство към Центъра за подкрепа на личностното развитие - Бургас  с ръководители  Пепа Ангелова и Христо Христов,  участваха с рисунки  в конкурса "Ликующий мир красок"- 2017г. Той се проведе в руския град Ярославл под  надсловът " В хармония с природата" и е посветен на годината на екологията.

Всички участници и техните ръководители получиха  дипломи и благодарствени писма от  председателя на журито и организационния комитет.

Участието на бургаските ученици е част от договорените прояви за  изпълнение на двугодишния  руско - българския проект "Културата в детския свят", в който са включени Центърът  за подкрепа на личностното развитие - Бургас  и Школата по изкуства "Е.М  Стомпелев" от град Ярославл.

По този проект предстои посещение на учители от ЦПЛР по изобразително изкуство, ръководители на танцови и музикални формации в Русия, провеждане на майсторски класове, изложби и концерти, а така също и младежки лагери на разменни начала.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2110 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.13 | 08:12

1
Браво на децата. Това се дължи и на факта, че са оцелели в периода си в детската градина без психически травми и физически увреждания, виновно причинени от комплексирания персонал

Добави коментар

Водещи новини