Малка математичка от град Левски получи сертификат от БАН

  • 24 януари 2018 13:05

  • 1578
  • 0
Малка математичка от град Левски получи сертификат от БАН
©

Малка математичка от средното училище "Крум Попов" в град Левски днес получи сертификат от Българската академия на науките /БАН/. Това съобщи пресцентърът на общината.
Симона Стефанова - ученичка от II "а" клас е удостоена от академията за успешното си участие в математическия турнир "Черноризец храбър".

В актовата зала директорката на училището Валентина Дженева е връчила наградата на Симона. Нейните постижения са гордост за цялата училищна общност, е отбелязала тя като е благодарила специално за всеотдайността и подкрепата на нейните родители и преподаватели.

Любена Стоилкова - ученичка във втори клас, и Йоана Красимирова - ученичка в първи клас на СУ "Крум Попов" са получили грамоти за отличното си представяне в областния кръг на Националния конкурс за детска рисунка "Рисувам за децата на Европа". Техните рисунки ще участват в Националния конкурс. Благодарствени адреси от началника на Регионалното управление по образованието в Плевен и директора на училището са връчени и на семействата и учителите на отличените деца.

За нас е удоволствие да бъдем част от успехите на своите ученици, които помагат за издигане авторитета на училището и град Левски, е заявила директорката Дженева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини