Проф. Стати Статев е новият ректор на УНСС

  • 19 декември 2011 16:52

  • 3544
  • 1
Проф. Стати Статев е новият ректор на УНСС
©

Проф. Стати Статев е новият ректор на Университета за национално и световно стопанство /УНСС/, съобщиха от висшето училище.

Той е избран днес от Общото събрание на УНСС с 218 гласа. За другия кандидат за ректор - проф. Пламен Мишев, са гласували 81 делегати.

Проф. Стати Статев досега беше първи заместник-ректор на УНСС. Той заема мястото на проф. Борислав Борисов, който беше изпратен с аплодисменти и с благодарности от академичната общност за двата си успешни ректорски мандата, посочват от висшето училище.

Последвайте канала на

3544 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Възмутен

2013.03.13 | 00:15

1
Присъствието на Общо събрание на УНСС е все едно си на театрална постановка - всички поканени са се облекли в рокли и костюми и единственото, което правят е да ръкопляскат, членовете на Общото събрание са наистина добри поне в това - ръкопляскането, иначе не можеш да чуеш ни глас, ни стон, ни вопъл, обстановката е като да си на конгрес на БКП от 60-те години, а всичките членове са наистина добри актьори (и отпред на сцената и отзад на местата за зрителите). Неслучайно на това събрание бившият ректор на НАТФИЗ полусериозно предложи на Борислав Борисов двете висши училища да се обединят (да обединят актьорското си майсторство). Друг от гостите пък, наистина научен човек, спомена за това че: бивши ченгета и бивши преподаватели няма, да добавим в УНСС, както и бивши педерасти. Но няма за какво да ги виним хората - повечето си чакат пенсийката, ходят си на безплатни прегледи при мамолог и за простатата, отново ще получат 13-та, 14-та и 15-та заплата, специално коледно увеличение на месечните добавки за Голям д-р 700 лв и Малък д-р 600 лв, като сметнем и основната месечна работна заплата за професор 1500 лв, за доцент 1200 лв, за главен асистент 950 лв, за асистент 900 лв...и то нещата се подразбират - мълчанието е щедро заплатено от ръководството на УНСС, а да не забравяме и сумата разпределяна годишно между преподавателите, по заслуги за "научни" разработки - над 1 млн. лева за 2011, за предходните са подобни, а и още по 600 хил. лв от европейски проекти и още от национални проекти.......да наистина спектакълът е много щедро заплатен, направо супер продукция.... какво да кажем за мълчащите студентски представители от т.нар Студентски съвет на УНСС - всяка година бюджетът който тази структура "усвоява" е по над 100 хил. лв А Бат Бойко казва, че се борел срещу корупцията....глупости на търкалета! В УНСС най-вървежно в кариерното израстване е слагачеството!!!

Добави коментар

Водещи новини