Тече проверка за хранителното натравяне на учениците от Правец

  • 23 март 2016 12:26

  • 1144
  • 2
Тече проверка за хранителното натравяне на учениците от Правец
© Novini.bg

Във връзка с инцидента с хранително натравяне на 37 ученици от Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи в Правец и постъпването им в болница със заповед на министъра на образованието и науката Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е започнала проверка.

Това съобщи пресцентърът на МОН.

Проверката е на Министерството на образованието и науката и на Регионалния инспекторат по образованието в регион София за условията на хранене, за годността на храните и за хигиенните условия в столовата на общежитието към гимназията.

Последвайте канала на

1144 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.23 | 23:57

2
доставчика на храната е близък до организацията ГЕРБ .
Родител

2016.03.23 | 21:18

1
Отровиха бъдещето на България с кренвирши !!! Депутатските кюфтета май не са от такъв материал! В България има много институции който да си прехвърлят топката и няма да има виновни.А детето ми нека лежи на системи.По медиите всякакви специалисти умуват за здравословно хранене и прочие.На нас терористи не ни трябват ние сами ще се избием я по пътищата я ще ни отровят.При липса на компютърни специалисти ние си позволяваме да ги тровим.После се чудим на терминал 2 защо отлитат от България!

Добави коментар

Водещи новини