Биячът от бургаския автобус е изключен от училище

  • 29 януари 2016 15:44

  • 2233
  • 1
Биячът от бургаския автобус е изключен от училище
©

16-годишният Димитър Чантов, който преби 64-годишния авиоинженер Чанко Стайков в бургаски автобус, е изключен от училище. Наказанието важи до края на учебната година.

Сега младежът сам ще трябва да се подготвя по предметите и да се явява на изпитните сесии, съобщи Коста Папазов, директор на Професионалната гимназия по електротехника, чийто възпитаник е Димитър.

„По решение на педагогическия съвет момчето е наказано с преминаване на самостоятелна форма на обучение. Решението беше взето във вторник, 26 януари. Ако той има интерес, желание и достатъчна амбиция, може да пусне едно заявление, а ние да му определим дни, в които да посещава поне практиките и лабораторните занимания, защото за тях няма как да се подготви сам. Трябва обаче да има желание”, коментира Папазов, цитиран от Topnovini.bg.

По неговите думи, подобна агресия е недопустима. „Подобно поведение не оправдавам по никакъв случай, дори и да е бил предизвикан по някакъв начин. В тази връзка проведохме разговори с всички ученици, поканих и психолози от други училища в града, които проведоха дискусия в тази насока”, добави Папазов.

Все още се води разследване по случая. На 16-годишния младеж му предстоят още разпити в полицията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2233 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.02.02 | 12:31

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини