Неудобен съм за тези, които искат повече пай от европарите, обяви Танев

  • 14 декември 2015 09:33

  • 1550
  • 2
Неудобен съм за тези, които искат повече пай от европарите, обяви Танев
© Булфото

Не бях разбран правилно, когато казах, че премиерът не ми е обърнал внимание. Това заяви пред БНР министърът на образованието Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент.

"Измежду няколко министри, които има наоколо, той има време с няколко да говори там, където има проблем. Щом няма време да говори с мен в тази паметна седмица, която минава, значи няма проблем", изтъкна министърът.

От момента, в който съм министър, изпълнявам реформаторската програма. Тя е за всички деца, включително и за децата на хората в партиите, които не участват в управлението, каза проф. Танев.

Преди време той намекна, че става неудобен някому, защото си гледа работата:
"Неудобен съм вероятно на хора, които имат надежда да получат повече пай от предстоящото разпределение на европейски средства, което аз не допускам. Но това е по-малкото. По-голямото са тези, които са създавали онези платформи, които да свържат училищата преди години".

Последвайте канала на

1550 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Една майка

2015.12.18 | 11:44

2
Г-н Танев, на мен сте ми неудобен, защото не правите нищо в полза на децата! Напротив, вредите им! Махнете се, за да дойде накрая някой, който не се вълнува само от пари и как да осигури СВОИТЕ деца, а човек, който има желание да подобри системата в полза на децата, а не на крадците.
МАРШ В АНАДОЛА РЕЗНЯК МРЪСЕН

2015.12.14 | 17:49

1
МАРШ В АНАДОЛА РЕЗНЯК МРЪСЕН

Добави коментар

Водещи новини