Борисов смъмрил министър Тодор Танев

  • 14 януари 2015 14:20

  • 2504
  • 4
Борисов смъмрил министър Тодор Танев
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е разговарял с министъра на образованието Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент след изказванията му за учените Кюри, Ломоносов и Асен Златаров, които по думи те му нищо не направили като учени.

Помолих министъра да бъде по-внимателен в изказа си, заяви Борисов по време на парламентарния блиц-контрол в отговор на въпрос на депутата Велизар Енчев. „Аз се срещнах с министъра на просветата и го помолих просто да бъде по-внимателен в изказа, защото действително и аз нито мога да кажа, че го подкрепям, защото не знам как да кажа, че го подкрепям, нито и времето такова. Преди още да сме видели неговия потенциал като министър, да му поискам оставката. Говорих с него. Надявам се той да е разбрал, че с подобно изказване би могъл да възпламени много среди - не само сред интелектуалците и хората в образованието, но и всички останали. Надявам се да ме е разбрал", заяви Борисов.

„Има история, в която ние сме вярвали и на мен ми е трудно да отрека Кюри или Ломоносов. Цялото ми образование е минало в убеждението, че те са велики. Така че ми е трудно да вляза в неговата кожа и да ви отговаря какво е имал предвид, както и да му бъда адвокат", допълни още премиерът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2504 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван

2015.01.30 | 19:29

4
Не ми се ще да пледирам, след като Береану го е казал. Очемидно е обаче, че има разни хорица, в т.ч. и този министър, които си мислят, че сметът е започнал от тях. Фъчкало!!!?

2015.01.14 | 21:27

3
Нека бойко да каже от 2009 г до сега колко села са задраскани от картата поради липса на жители, защото такива ИМА! Относно шистовия газ Ако желае да бъде изгонен от народа български с камъни.. да се пробва..защото тук не само цигани живеят има и българи!

2015.01.14 | 18:48

2
a do 2009g selata sa chetvorno poveche - atakisti tyrci i cigani ne se smiatat za Bulgari ,samo tezi koito ne sa Bulari iskat da go izgoniat s kamuni NO OT KADEEEEEEEEEEEEEEEEEE BULGAIA ZA BULGARI A VIE V ANADOLA

2015.01.14 | 16:51

1
/watch?v=Y70jD-jdjNc

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини