СУ започва информационна кампания за кандидат-студенти

  • 28 април 2014 09:29

  • 1664
  • 0
СУ започва информационна кампания за кандидат-студенти
©

Софийският университет "Свети Климент Охридски" започва информационна кампания за кандидат-студенти. В Ректората те ще могат да се запознаят с възможностите, които висшето училище им предоставя, информира БНР.

В рамките на три дни, всички желаещи могат да получат пълна и точна информация за конкурса, бъдещото им обучение и професионална реализация. Представители на университета ще отговарят на запитванията на бъдещите студенти и им помагат с ориентирането при избор на факултет и специалност. Ще бъде осигурен и достъп да се разгледа материалната база, различни компютърни класове, лаборатории, музеи в Ректората и в останалите сгради на университета.

Алма Матер е най-старото висше училище у нас. Ежегодно заема първо място сред университетите в България и е признат по света. Студентите се развиват в различни направления и ползват богатия книжен фонд, който се обновява. На територията на Софийския университет има клубове по интереси и организации, които дават възможност за изява и усъвършенстване на младите хора.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини