Частен детектив: Става дума за самозаписване

  • 27 януари 2014 07:48

  • 1219
  • 0
Частен детектив: Става дума за самозаписване
©

Винаги е имало частни структури, които са подслушвали, каза частният детектив Марин Маринов по БНТ.

Следенето не се извършва от детективски агенции, допълни гостът в студиото. Политиците се самозаписват и после си вадят получената информация в подходящия момент. Политиците не глупави, но не са чак толкова умни, коментира още той. Маринов призова като гражданин: Нека има такива публикации, като професионалист обаче съм против записването.

Според Маринов има запис на разговора между Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. За излизането на информацията това е PR акция, направена от някой присъстващите. Според него манипулациите на записите са възможни от техническо естество, но промените в записа могат да бъдат доказани.

Маринов поясни, че политици са се обръщали към него за следене. Той обаче е давал съвети как да се предпазят от подслушване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1219 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини