Летният семестър в СУ започва на 24 февруари 2014 г.

  • 18 ноември 2013 15:04

  • 1456
  • 1
Летният семестър в СУ започва на 24 февруари 2014 г.
©

Ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. Иван Илчев подписа днес заповед за организирането на пропуснатите учебни занятия от 26 октомври до 16 ноември, съобщават от висшето училище.

Заповедта на ректора е въз основа на член 29, алинея 2, точка 10 от Правилника за устройството и дейността на СУ "Св. Климент Охридски". Документът е публикуван на сайта на висшето училище и в него са посочените сроковете, в които трябва да бъдат взети пропуснатите учебни занятия по факултети и специалности. В заповедта на проф. Иван Илчев са посочени седем факултета на СУ, в чиито специалности студентите са пропуснали учебните си занятия от 26 октомври до 16 ноември заради окупацията на Ректората.

Факултетите, в които ще бъдат взети учебни часове, са Философският факултет, Историческият факултет, Факултетът по педагогика, Факултетът по славянски филологии, Факултетът по класически и нови филологии, Юридическият факултет и Геолого-географският факултет.

Летният семестър ще започне от 24 февруари, вторник, се посочва в заповедта. В нея се казва, че контролът по организацията на учебния процес по факултети и специалности трябва да се осъществява от деканите на факултети и от директорите на департаменти. От днес учебните занятия в сградата на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" се организират по разписание, отбелязват отново от висшето училище.

Последвайте канала на

БТА
1456 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Normalen

2013.11.18 | 21:33

1
Нали ви казах, че протестиращите суденти са платени тъпаци. Пак излязох прав. При продажника най-важното е мотото: "ИМА ПАРИ ША ГА БОРЯ СА, НЯМА ПАРИ НЯМА ДА ГА БОРЯ СА". Какъв е резултата от протеста? Заради 100 вилнеещи лумпена, сега 20 000 ще се гърчат допълнително. Честито!

Добави коментар

Водещи новини