Студентите: Ще обсъждаме образованието, но със следващото правителство

  • 31 октомври 2013 12:17

  • 1276
  • 3
Студентите: Ще обсъждаме образованието, но със следващото правителство
© Булфото

"Ранобудните студенти", окупирали Софийския университет "Свети Климент Охридски" с искания за оставка на правителството, отговориха на министъра на образованието Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна след вчерашните ѝ изказвания.

"Разбира се, че темата за образованието силно ни интересува. Според нас образованието трябва да е приоритет за всеки, искащ да управлява България. НО, по никакъв начин няма да обсъждаме тази тема с представители на това изчерпало кредита си на доверие правителство. Нашите изисквания по тази тема ще бъдат предоставени на следващите власт имащи, които и да са те. Вече поставихме своите условия за среща с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, в която да изложим своите аргументи за оставка. В дебат с неговите министри твърдо няма да влизаме", написаха студентите на страницата си във Фейсбук.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1276 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.04 | 15:31

3
Изгониха децата ни,унижиха майките и бащите ни с подаяния,продадоха земята ни, с нашите пари се уредиха в райските кътчета по света до 9 коляно,ало,клисарова ти на морал ли ще учиш неопетнените души,ти която си се продала на турски интереси.Позор за цялото ви правителство!
Браво

2013.11.04 | 15:22

2
Наистина браво :)

2013.11.04 | 15:22

1
Браво студенти!Мойсей 40г. е бродил с народа си за да го пречисти от хората живели в робство и с робска психика. С такива не е можел да съгради нещо ново.Ние изминахме 24г. Вашите "професори"са от това време и не желаят промяна на статуквото,защото ги устройва

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини