Опасен и неадекватен шофьор вози децата от русенско училище (видео)

  • 25 октомври 2013 09:11

  • 2255
  • 1
Опасен и неадекватен шофьор вози децата от русенско училище (видео)
©

Истински екшън са преживяли деца от русенско училище. Шофьорът на ученическия автобус, с който са се движили, е бил неадекватен, карал е изключително бързо. Децата дори са повръщали в автобуса. На косъм е избегната и катастрофа. Екшънът се разиграва преди няколко дни, докато ученическият автобус събира децата от русенките села Мечка и Пиргово и квартал Средна кула, съобщи Нова телевизия.

Децата започнали да крещят и изпаднали в паника, защото шофьорът по техни думи карал легнал върху кормилото. А докато се връщали за забравената учителка, децата преживели следващ шок – катастрофа, за щастие лека. Шофьорът Метин Мемиш е с над 30 годишен стаж.

Родителите настояват арогатния шофьор повече да не обслужва линията. Майките са недоволни, защото безобразията на фирмата превозвач продължават. Изпратен е друг автобус, но е видно, че вози децата в тъмната част на денонощието с неработещ фар.

От общината обясниха, че „Шанс 99” е спечелила обществената поръчка след като останалите 3 фирми кандидати представили нередовни документи и защото не отговаряли на условията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2255 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.28 | 19:23

1
Не бил виновен, че децата повръщали. :))))))) За шофьорите от обществения транспорт трябва да се въведат и задължителни тестове за интелигентност. Така ще се гарантира, че могат да оценяват адекватно обстановката на пътя, все пак отговарят за много на брой пътници.

Добави коментар

Водещи новини