До 30 септември учениците могат да си издадат карти за ГТ

  • 03 септември 2013 14:19

  • 1200
  • 0
До 30 септември учениците могат да си издадат карти за ГТ
©

До 30 септември учениците от училищата на територията на Столичната община могат да си издадат карти за пътуване срещу представена служебна бележка от съответно училище, съобщават от Столичната община, предаде БТА.

Стойността на картата за пътуване по една линия за ученици е 9 лева, а за всички линии - 20 лева. Картите за студенти са с цена 9 лева за една линия и 21,50 лева за всички линии. Картите за докторанти струват 16 лева за една линия и 35 лева - за всички линии.

Закупената карта по "Семеен пакет" от ученик е на цена от 10 лева за всички линии.

Зареждането на вече издадени карти за пътуване, също до 30 септември, става срещу представянето на лична карта от страна на ученика за миналата учебна година.

След 30 септември издаването на карта за пътуване в обществения транспорт за ученици става срещу еднократно представяне на ученическа книжа или ученическа лична карта, заверена за новата учебна година, като при всяко следващо зареждане се представя само ученическата лична карта.

Родителите и учениците могат да използват и услугата "Семеен пакет". При нея чрез закупуването и последващо зареждане на карти за пътуване за всички линии за родител и за ученик, се ползва петдесет процентна отстъпка за ученическата карта.

От 1 ноември издаването на карта за пътуване в обществения транспорт на студенти става срещу еднократното представяне на студентска книжка със записана новата учебна 2013/2014 година, като при всяко следващо зареждане се представя студентска лична карта.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини