Проф. Николай Милошев: Децата са нашето бъдеще

  • 12 април 2013 08:39

  • 983
  • 2
Проф. Николай Милошев: Децата са нашето бъдеще
©

"Изпитите за децата след 4 клас и матурите не се провеждат за първи път, така че има натрупан опит, но всяко едно малко камъче може да преобърне колата". Това каза в интервю за предаването "Здравей, България!" по Нова телевизия министърът на образованието в служебния кабинет проф. Николай МилошевНиколай Милошев Николай Милошев е министър на образованието, младежта и науката от 12 март до 29 май 2013 г. Роден. Според него, може би всичко е изчистено относно организацията на изпитите.

Проф. Милошев информира, че за всети всички необходими мерки относно това да не изтече информация. По думите му, притесненията са свързани с това да не спре в някое училище тока или някой недобросъвестен да подаде сигнал за бомба.

"Децата са нашето бъдеще. Грехота ще бъде, ако те не протекат по един добър начин", заяви още министърът.

Проф. Милошев смята, че учителите малко са забити в ъгъла през последните години. По думите му, за това са виновни освен обществото и самата страна, и самите родители.

Министърът заяви още, че е абсурдно в България да има обявени повече свободни места за кандидат - висшисти от завършващите гимназисти.

Последвайте канала на

Десислава Станева
983 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.13 | 23:16

2
Словоизлияния от рода "Децата са нашето бъдеще" са, все едно да кажеш "През деня е светло", "Тревата е зелена" и т.н.
кабак

2013.04.13 | 23:16

1
...и понеже са нашто бъдеще-кретените от телевизията се чудат,колко може повече мърсотия да излъчват и да инструктират в пороци децата ни.Няма закон,чрез който да бъде подвеждана под отговорност духовната инквизиция-наречена телевизия.Докато не се намери начин да се озаптят скодоумните бездарници и не престанат да им излъчват пошлите безнравственни предавания.Докато не се създаде нравственно морално-етичен кодекс с прякото участие на БПЦ,който да забрани тази духовна гавра и безпаметност към поколенията-няма да има просперитет на нацията ни.Трябва интелигенцията на България да не се прави на ощипана и да защитити бъдещите ни поколения.Ще гласувам за онази партия,която поеме,като основен приоритет- духовното самосъзнание и израстване на нацията ни.Въпиуща нужда има Родината ни от интелигенти-кадърни,мислещи и далновидни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини