МОМН отпуска пари за ремонт на три варненски училища

  • 12 декември 2012 14:25

  • 992
  • 0
МОМН отпуска пари за ремонт на три варненски училища
©

430 000 лв. отпуска Министерството на образованието, младежта и науката за ремонт на три варненски училища.

Професионалната гимназия по механотехника и транспорт получава 150 000 лв., Професионалната техническа гимназия - 130 000 лв., и Професионалната гимназия по икономика "Д-р Иван Богоров" - 170 000 лв. Това стана ясно от писмото, което народните представители Лилия Христова и Емил Радев от ГЕРБ-Варна са получили от министър Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко по повод тяхно запитване относно средствата за ремонт, одобрени от МОМН досега. В писмото се посочва, че Министерството на образованието, младежта и науката подкрепя създаването и поддържането на нормални условия за провеждане на учебния процес, предаде Varna24.bg.

Тези средства са предоставени благодарение на конструктивния диалог между директорите на училищата, народните представители Лилия Христова и Емил Радев и областния управител на Варна Коста Базитов.

"Надяваме се, че и училищата от областта ще получат подкрепа от МОМН, за което водим диалог с министерството", съобщиха народните представители.

Последвайте канала на

992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини