Окошариха трима мъже и жена наркодилъри

  • 14 ноември 2012 13:43

  • 972
  • 0
Окошариха трима мъже и жена наркодилъри
©

Трима мъже и жена са задържани в за съхранение и разпространение на дрога в Димтровград, съобщиха от ОДМВР - Хасково. Вчера служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” от ОДМВР-Хасково и колегите им от РУП-Димитровград са извършили съвместна проверка по линия на противодействие на наркоразпространението.

Те са получили сигнал, че В.П. на 24 години от Димитровград съхранява и разпространява марихуана от квартирата си на улица "Химик”.
Около 17,30 часа пред блока на мъжа, органите на реда задържат познатия им по линия на наркотиците Н.Д. на 23 годиниот града, като при личния му обиск откриват 0,5 грама марихуана. Час по-късно пред блока на В.П. пристига с лек автомобил БМВ и друг познайник на полицейските служители – М.И. на 19 години. При вида на полицаите, младежът не се е подчинил на разпорежданията им за проверка и рязко е потеглил назад като е повлякъл и съборил на земята с автомобила главен полицай Писаров. Въпреки това е продължил движението си на заден ход и е ударил 3 паркирани на улицата автомобили. За спирането му полицаите са счупили предния ляв прозорец, като през това време димитровградчанинът е направил опит да изхвърли през колата черен полиетиленов плик със 100 грама марихуана. След задържането му в него е открито още 5 грама от същото наркотично вещество.

В хода на операцията, отново пред блока на улица „Химик” е задържана и 28-годишна жена от града, в която е открит отрязък от саморъчно свита цигара с мирис на марихуана. Последвали са процесуално-следствени действия по претърсване жилището на В.П., при които са открити 8 грама изсушена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана, електронна везна и 860 лева. Всички лица, познати на полицейските служители по линия на съхранение и разпространение на наркотика са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.
Пострадалият полицай е прегледан в ЦСНМП-Димитровград със съмнения за скъсано сухожилие на дясна ръка. Освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
972 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини