Пребиха шофьор на пътя и му свиха 2500 евро

  • 14 ноември 2012 11:17

  • 717
  • 0
Пребиха шофьор на пътя и му свиха 2500 евро
©

30-годишен шофьор е обран на посред бял ден, съобщиха от ОД на МВР в Благоевград. Около 14:53 часа вчера в Районното управление на МВР Банско първоначално е получено съобщение за извършващо се отвличане на лице от лек автомобил, движещ се по път II-19 в района за разклона за с.Кремен.

Установено е, че лек автомобил „Пежо 206”, движещ се по път II-19 зад микробус „Мерцедес Спринтер”, управляван от 30-годишен мъж от Гоце Делчев, изпреварва микробуса и рязко спира пред него, при което от лекия автомобил „Пежо” слизат две лица, познати на шофьора на микробуса, и му нанасят побой.

Пострадалият е успял да избяга и да се скрие в намиращо се под пътя дере. Двете лица отнели от микробуса мъжка чанта с намиращи се в нея лични документи, дебитни карти и сумата от 2 500 евро, чифт маратонки и анцуг. Стойността на нанесената щета според потърпевшия е около 5 500 лв. След извършен медицински преглед в МБАЛ-Разлог мъжът с инициали А.К. е освободен за домашно лечение.

От проведените оперативно-изидрвателни мероприятия е установена самоличността на единия от извършителите, като същият се издирва. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
717 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини