Изродът изнасилил старица в Риш се задоволявал с кози в гората

  • 14 ноември 2012 06:31

  • 4461
  • 2
Изродът изнасилил старица в Риш се задоволявал с кози в гората
©

Две кози са задоволявали глада, жаждата и мерака на 26-годишния сериен изнасилвач Гюнай Хюсеинов с прякор Бочко по време на 10-дневната му партизанска одисея в Балкана край село Риш, съобщава Монитор.

Гюнай, който е с четиригодишна присъда за изнасилване на 91-годишна старица, се гаври и със 73-годишна баба от селото, докато е в отпуск за лечение на жълтеница. 30 вдовици в българската махала на селото и толкова в турската си отдъхнаха в понеделник, след като кметът разгласил, че акцията по залавянето е приключила.

Гюнай Хюсеинов се вмъкнал в дома на вдовица в центъра на село Риш минути след полунощ на 2 срещу 3 ноември. Женицата се опитала да се отбранява с нож и дори успял да го одраска. Това само го озверило. Пребил я, счупил й ръката и я изнасилил три пъти в продължение на два часа. После като не намерил никакви пари из стаите на бабата, прибрал телефона и изчезнал. На сутринта местен стопанин го намерил заспал в необитаема къща, но тогава още не знаел какво е направил. Можело и да не се разбере. От срам жертвата на Бочко стискала зъби от болки и срам до обяд. Като видяла, че работата не е добре и със счупена ръка не може да си запали печката, се обадила на приятелка, а после двете звъннали и на полицията.

Изнасилването станало на светлината от телевизора и жертвата успяла да разпознае в лицето на изрода чертите на майка му. Гюнай бил обявен за издирване още в събота. Пак тогава въпреки твърденията, че ще окажат пълно съдействие на властите, майка му, баща му и цялата рода организирали стройна мрежа от ятаци, която помогнала на беглеца да оцелее в гората повече от седмица. Местната магазинерка забелязала, че майката на издирвания започнала да прави необичайни покупки - големи количества шоколад и салам.

Полицията поставила родата под наблюдение, но въпреки това майка му успяла да изкара в гората и да му върже две козички за прехрана и разтуха. Според селската мълва затворникът още като младеж използвал животинките, които пасял за задоволяване на юношеския си мерак. От страх и ужас в селото може и да преувеличават малко възможностите му, но разказват, че умеел с голи ръце и примка да улови заек и да изкара в гората дълго време. Брат му преди години се крил от полицията по същия начин цяла година.

За да не измръзне, Бочко се завивал с найлони, но когато застудяло, по телефона, който отмъкнал от бабата, се оплакал, че му е студено и иска топли дрехи. Майката пак успяла да надхитри полицията и му занесла шуба от овча кожа, с която и беше задържан в понеделник.

Последвайте канала на

Novini.bg
4461 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.13 | 20:19

2
този изрод да не излиза от затвора, заедно с тези които са го пуснали на свобода
ТТ

2013.06.13 | 14:05

1
Сега звънче като на коза и в панделата при кочовете.

Добави коментар

Водещи новини