Хванаха в София обявен за международно издирване наркобос

  • 12 ноември 2012 13:07

  • 1699
  • 0
Хванаха в София обявен за международно издирване наркобос
©

Обявеният преди 6 месеца за общонационално, а след това и за международно издирване наркопласьор от Дупница Николай Клисарски-Коко е бил задържан при акция на антимафиотите в апартамент в столичния кв. "Бояна", съобщиха тази сутрин от Областната дирекция на полицията в Кюстендил.

През май тази година във вила в дупнишкото с. Самораново, ползвана от Клисарски, при спецакция беше открито голямо количество синтетична дрога и субстанция и инсталация и лабораторни пособия за производство на амфетамин. Тогава Клисалски успя да се укрие и срещу него беше издадена европейска заповед за задържане.

Клисалски е открит и задържан към 21 часа в петък и в момента се намира в изолатора на Софийския затвор. Срещу него има постановена мярка за неотклонение "задържане под стража" от дупнишкия районен съд и по дело за заплаха за убийство срещу бившата му съпруга Милена Игнатова, предаде БНР.

Клисарски е считан за наркобос, има множество полицейски регистрации за притежание, производство и разпространение на наркотици. Осъждан е за притежание на наркотици, изтърпял е присъда в сръбски затвор, съден е за нанасяне на средна телесна повреда и за закана за убийство. Последната ефективна присъда от година и 8 месеца изтърпял през 2011 г. в бобовдолския затвор.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1699 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини