Задържаха племенника на Борислав Енев за убийството му (снимка)

  • 09 ноември 2012 16:39

  • 10139
  • 1
Задържаха племенника на Борислав Енев за убийството му (снимка)
©

Един от племенниците на убития бизнесмен Борислав Енев е задържан в полицията, пише "Петел". Справка в търговския регистър показва, че задържаният родственик е съдружник на чичо си във фирмата "МА-БС Инвест" - на мястото на изхвърления от там Славко Комитов, който днес също е бил на разпит в полицията.

Входовете към втория и третия етаж на жилищния имот в Аксаково, обитавани от убития бизнесмен и от неговите родственици, днес бяха запечатани от полицията.

Според онлайн изданието анализът на криминалистите сочи, че най-вероятно Борислав Енев е познавал своя убиец. За това свидетелства обстоятелството, че вратата към жилището му на втория етаж не е била взломена. Престъплението е станало още в сряда. Тогава колата на бизнесмена била паркирана пред къщата, но той не отговарял на телефона си. На следващия ден племенникът му разбил вратата и открил чичо си мъртъв.

От Съдебна медицина и прокуратурата не потвърдиха появилата се в някои медии информация, според която в тила на трупа на Енев е бил открит куршум.

Последвайте канала на

10139 1

Коментари 1

Добави коментар
ivo vraca

2012.11.10 | 23:22

1
един боклук по-малко.10 лекари,10 депутати и 10 адвокати и бг е супер дьржава.Без мафия и корупция. из4исти Бг от боклуците.

Добави коментар

Водещи новини