Закопчаха наследника на Голямата Рижа в Бургас

  • 24 октомври 2012 20:06

  • 2705
  • 1
Закопчаха наследника на Голямата Рижа в Бургас
©

Пред училище в Бургас се разигра сцена от екшън филм с показния арест на наследника на Голямата Рижа. Това съобщава Burgasnews.

Младият мъж бил проснат на тротоара между Гимназията по туризъм и чалготеката "Кашмир" в 17:30 часа. Свидетели на акцията били множество случайни минувачи и ученици от гимназията. Въоръжените полицаи заобиколили мъжа, отрязали му пътя за бягство с няколко полицейски коли и полицейския микробус и започнали обиск - личен и на колата, като най-вероятно са търсили дрога и оръжия.

Очевидци разказват, че мъжът се е движел с голямото БМВ на убития през 2009 г. Калоян Стоянчов - Голямата Рижа. Той се смятал за негов наследник и се опитвал да заеме мястото на известната мутра в подземния свят.

Според непотвърдена информация задържаният тази вечер е бил до скоро в затвора за участие във въоръжена групировка. От полицията не дадоха повече информация по случая, но потвърдиха, че има акция. Вероятно утре ще стане ясно името на задържания и по какви обвинения е закопчан.

Припомняме, че Калоян Стоянчов беше убит на улицата от бившата барета Петко Лисичков след скандал за предимство на пътя. След кратка схватка Лисичков застреля Рижата на кръстовище в "Меден рудник" при самозащита. Съдът прецени, че е невинен.

Последвайте канала на

2705 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
...

2012.10.25 | 10:34

1
Не си е платил в МВРЦВЦВ-то..

Добави коментар

Водещи новини