Хванаха нелегални емигранти на Капитан Андреево

  • 24 октомври 2012 16:25

  • 600
  • 0
Хванаха нелегални емигранти на Капитан Андреево
©

На ГКПП – Капитан Андреево са задържани четирима мъже, укрити в камион, пристигащ от Турция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера на ГКПП - Капитан Андреево пристигнал за влизане в страната товарен автомобил с турска регистрация, управляван от 44-годишния С.Р. от Пловдив. Камионът превозвал метални тръби за Германия и Холандия. При извършена проверка с газ-анализатор граничният полицай установил завишени стойности на въглеродния двуокис в товарното помещение. В ремаркето са открити четирима мъже без документи за самоличност. Те заявили, че са от Бирма. Нелегалните имигранти и шофьорът са задържани в ГПУ-Свиленград.

Служители от ГПУ - Златарево, съвместно с колегите им от РУП - Петрич задържаха трима мъже от Сандански с контрабандни цигари. Тримата са били с лек автомобил "Фолксваген”. Първоначално, забелязвайки полицейския патрул в района на с. Струма, те изхвърлили от колата черен сак и се опитали да избягат, но са били блокирани и задържани. В сака граничните полицаи открили 12 540 къса цигари в 660 кутии с македонски бандерол. Шофьорът, А. И./33 г./, има криминалистически регистрации за кражби, побой и незаконно преминаване на границата. Лекият автомобил също е задържан в ГПУ-Златарево. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини