Ченгета пресякоха измама за 81 000 лева

  • 21 октомври 2012 12:17

  • 1140
  • 0
Ченгета пресякоха измама за 81 000 лева
©

Четирима души са били задържани При проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействието на престъпления, свързани с транспорт и спедиция на стоки са задържани четирима.

В спецакцията по пресичане на крупна документна измама са участвали служители от звената „Икономическа полиция" при ГД „Национална полиция" и ОД на МВР Сливен, съвместно с ОД на МВР Търговище. Работата по случая започнали служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност" в областната дирекция в Сливен, като в последствие се включили и колегите им от главната дирекция и областната дирекция в Търговище.

Мъж на 60г. от Варна, двама столичани на 28г. и 36 г. и криминално проявен мъж на 32 г. от Омуртаг са били задържани в индустриалната зона на град Омуртаг по време на разтоварване на вълнена лента, придобита след използване на документна измама от сливенско предприятие. В хода на операцията са били иззети 12,5 тона вълнена лента на стойност около 81 000 лева, мобилни телефони, неистински документи и други веществени доказателства.

Три от лицата са били приведени в РУП Сливен, където са били задържани за срок до 24 часа. Повдигнати са им били обвинения за измама. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

1140 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини