Нафиркан мъж налетя на полицай

  • 15 октомври 2012 10:06

  • 860
  • 2
Нафиркан мъж налетя на полицай
©

Във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина в 22:40 часа снощи от апартамент, разположен на ет. 5, вх. 4, бл. 160 в ж.к. "Славейков".

След позвъняване, служителите били посрещнати на входната врата от мъж във видимо нетрезво състояние, който отказал да предостави документ за самоличност, а започнал да обижда и отправя заплахи към полицаите. Непознатият се опитал да избута служителите на реда към асансьора, като скъсал пагона на униформеното яке на единия от тях.

Това наложило използването на физическа сила и помощни средства / белезници/. В този момент от апартамента излязла жена, която започнала да бута служителите и направила опит да издърпа задържания. С цел прекратяване на противоправното й поведение, жената също е задържана с белезници и заедно с мъжа са отведени във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас. Установена е самоличността им - това са : 44 годишния Н.Т. от Разград и 38 годишната Е.М. от Бургас. Лицата са тестване с дрегер за употреба на алкохол, който отчел - за Н.Т. - 3,17 промила, а за Е.М. - 1,42 промила. На задържаните са съставени актове по Закона за МВР. Н.Т. е отведен в Заведението за отрезвяване, а Е.М. е задържана с полицейска заповед за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

860 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ганди

2012.10.16 | 01:12

2
ДО Anton Markin , Ти какво искаш бе, ако подобни на тия двамата са до твоя апартамент няма да има по-добри от ченгетата че са ги прибрали и ти ще си дремеш на тихо и спокойно, а сега се присмиваш. То угодия няма. Браво на момчетата свършили са си работата.
Националист

2012.10.15 | 16:12

1
Браво бе 3,17 тоя направо е стопил дрегера.

Добави коментар

Водещи новини