Баба даде 3 000 лева на измамници

  • 12 октомври 2012 12:57

  • 1200
  • 0
Баба даде 3 000 лева на измамници
©

Случай на телефонна измама е регистриран вчера в Кермен. Жертва на измамата станала 73 -годишна жена, съобщиха от полиция в Сливен. Жената е получила телефонно обаждане и е изпаднала в паника, когато чува ревящ женски глас, който се представя за нейната внучка.

Мнимата внучка обяснява на баба си, че е катастрофирала и е убила е дете. Самата тя в момента е в болница със счупен крак, при нея е следовател Христов, който и е обяснил, че ще лежи 14 години в затвора, заради убитото дете.

В разговора се включва и следовател Христов, който обяснява на бабата, че ако не намерят някакви пари, внучката и я чака затвор. Предупреждават жената да не казва на никой.

Възрастната жена приготвя парите и ги предава на лице, което е изпратено от "следовател Христов". Жената е знаела, че се случват подобни измами, била е информирана, но въпреки това се е поддала на първоначалния шок от стресиращото обаждане.

Работата по изясняване на случая и установяване на извършителя на престъплението продължава. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

1200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини