Въоръжен и маскиран обра бензиностанция

  • 12 октомври 2012 11:37

  • 616
  • 0
Въоръжен и маскиран обра бензиностанция
©

Въоръжен грабеж в бензиностанция бе извършен тази нощ край Петрич, съобщи пресцентърът на Областната дирекция /ОД/ на МВР - Благоевград.

Около 03,45 часа в Районното управление на полицията в Петрич е получен сигнал от паник-бутон, инсталиран в бензиностанция на пътя между Петрич и с.Първомай. Незабавно на местопроизшествието е пристигнала дежурна група на полицейското управление. Криминалистите установили, че минути по-рано в бензиностанцията е влязъл мъж с маска на главата и ръкавици. Той нанесъл удар с пистолет на служител от обекта и откраднал парите от касата. Отнетата сума е 185 лв. Друга служителка на бензиностанцията е видяла нападението, продължило около минута, и е подала сигнал чрез паник-бутона. След грабежа нападателят е избягал в неизвестна посока. Леко е пострадал служителят от бензиностанцията.

Потърпевшите са дали описание на извършителя. Предприети са заградителни мероприятия в района и са проследени записите на видеокамери, информират от полицията. По случая е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава.

Последвайте канала на

616 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини