Разследват Стоичков в Америка

  • 10 октомври 2012 06:04

  • 2042
  • 7
Разследват Стоичков в Америка
©

Чикагската полиция разследва Христо Стоичков по обвинение в побой над български журналист.

По информация на полицията, инцидентът е станал на 8 октомври около 19:30 ч местно време на тържеството по случай 15-ата годишнина от основаването на футболния клуб "Чикаго Файър" в Историческия музей в Чикаго. Стоичков нападнал с юмрук в челюстта Светлозар Момчилов, главен редактор на местен български вестник. Причината - Момчилов поискал да вземе интервю от футболната легенда, което обаче явно се разминавало с плановете на Стоичков. Последвали и заплахи от страна на нападателя.

Потърпевшият подава жалба в полиция, от където описват случая като "battery" - нанасяне на лека телесна повреда, обида чрез действие, побой.

Камата обаче отрича да е имало инцидент.

Последвайте канала на

2042 7

Коментари 7

Добави коментар
Недоволен ГЕРБер

2013.01.26 | 11:55

7
Тоя долен ритнитопковец се навлече в ГЕРБ и аз ненавиждам моите съпартийци как го лансират и пласирват като го вкарват в кви ли не футбулни клубове, ръчкат грозната му дъщеря къде ли не, но от тях просто си НЕ СТАВА. НЕЩАСТНИЦИТЕ СА СИ НЕЩАСТНИЦИ. Със сигурност се е осрал в щатите и ни е прославил като народ.

2013.01.26 | 11:54

6
Скрийте се говеда, където не минават хора, защото смърдите.В САЩ намерихте звездата за да я омърсите, но тя блести.
123

2013.01.26 | 11:54

5
БОКЛУКА СТОЙЧКОВ!
Бягайте!!!!!!!

2013.01.26 | 11:54

4
Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА «ПРАВИТЕЛСТВО». Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството… Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти… Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на “туризъм” и “история” (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...
anonimen

2013.01.26 | 11:53

3
ami toi Stoi4kov ne za parvi pat razdava pravosadie po toq na4in.Misli se za veik i 4e vsi4ko mu e pozvoleno.Jalko...
Емил Тсанков

2013.01.26 | 11:52

2
Много се съмнявам това да е истина.Надявам се,че проверявате източниците си?

2012.10.10 | 11:27

1
mangala prostak stoi4kov na sapun

Добави коментар

Водещи новини