Спипаха двама наркопласьори в Самоков

  • 08 октомври 2012 12:59

  • 975
  • 0
Спипаха двама наркопласьори в Самоков
©

Самоковски полицаи задържаха двама наркопласьори и иззеха 900 грама канабис от домовете им.

Двамата не за първи път попадат в полезрението на полицията, срещу тях вече има образувано дело за разпространение на наркотични вещества. Заедно с тях в ареста е задържана и сестрата на единия, опитала да се отърве от пакет с 300 грама канабис. В хода на започнало разследване по досъдебно производство, образувано в Районно управление „Полиция”-Самоков, били извършени неотложни процесуално-следствени действия на два адреса в града.

Предприето било претърсване и изземване в къща на ул. „Иглика”, както и на къща на ул. „Елин Пелин”.

Докато претърсвали първата къща, обитавана от 22-годишния Д.Б., през прозорец на втория етаж сестра му, Х.Б. на 32 години изхвърлила бял найлонов плик. Това обаче не останало незабелязано от полицейските служители, които иззели плика от двора. В него имало пет по-малки пликчета със суха зелена листна маса с общо тегло около 300 грама, реагирала положително на канабис.

При проверката на втория адрес, където живеел друг стар познайник на полицията В.С. на 23 години, осъждан за нанасяне на средна телесна повреда, в килера на къщата служителите на реда намерили и иззели угарка от цигара, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. Предприето било претърсване и на необитаемата къща, намираща се в съседство. В стая на първия етаж униформените намерили и иззели кашон с около 600 грама канабис.

Тримата самоковци са задържани в полицейския арест за 24 часа. Уведомена е районната прокуратура. Работата по пълното документиране на случая продължава от служители на РУП-Самоков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
975 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини