Пияни тийнейджъри откраднаха кола след кръчмата и я подпалиха

  • 08 октомври 2012 06:45

  • 703
  • 0
Пияни тийнейджъри откраднаха кола след кръчмата и я подпалиха
©

Пияни младежи от Кюстендил откраднаха баничарка, за да се приберат от кръчмата, след което я обърнаха и запалиха. Мартин, Любослав, Кристиян и Владислав заседнали от ранния следобед в местно заведение, съобщава Монитор.

Те се почерпили качествено и решили да си ходят. Компанията обаче живеела далеч и трябвало да навъртят няколко километра пеша. По средата на пътя алкохолът взел силите на младежите. Точно в този момент обаче съзрели паркираната наблизо баничарка. Без много да му мислят те я разбили и я подкарали. Двама се метнали отпред, а останалите се натоварили в багажника и потеглили към домовете си. По път обаче еуфорията от алкохола започнала да ги напуска, те се притеснили и решили да заличат следите от кражбата. Четиримата се напънали и обърнали колата, след което я полели с бензин и я запалили. Преди това обаче свалили акумулатора и касетофона.

Хора от близките къщи видели пламъците и веднага се обадили в пожарната. Екип от огнеборци се отзовал бързо и изгасили баничарката. Скоро след това пък четиримата още неизтрезнели крадци били арестувани. Те откарали едно денонощие зад решетките и най-вероятно ще бъдат съдени.

Последвайте канала на

Novini.bg
703 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини