Веска Меджидиева: Не крия Братя Галеви

  • 01 октомври 2012 06:57

  • 2529
  • 2
Веска Меджидиева: Не крия Братя Галеви
©

Скандалната банкерка Веска Меджидиева категорично отрече да е приютявала избягалите Братя Галеви. В скайп връзка с водещата Люба Кулезич по ТВ 7 тя призна, че откакто е в ЮАР, контактите й с приятели и бивши партньори от България са ограничени.

Не бих казала, че съм самотна. Имам приятели в Кейптаун, българи включително. Грижа се за децата си. Нямам време за самота, каза Меджидиева, обвинена за източването на Българска земеделска и промишлена банка. В Кейптаун работела като строителен инженер, явявала се на тестове и конкурси, които печелила. Дори била преподавател в местен университет.

Не съм заможна. Живея в нормално жилище от 200-300 квадрата. Това заяви от Кейптаун банкерката Веска Меджидиева, която преди 16 г. напусна България, за да не бъде арестувана. Според нея няма източване на Българска земеделска и промишлена банка

Последвайте канала на

Novini.bg
2529 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
dad

2012.10.01 | 15:43

2
да съберем малко пари да и пратим на завалийката
venisa02

2012.10.01 | 11:02

1
АКО И ПОВЯРВАМЕ, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ И С НЕИЗПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ ОТ БАНКАТА.... ТЯ НЯМА СМЕТКИ В ЛИХТИНЩАЙН....НЯМА ФАБРИКА ЗА ПЛАСТМАСОВИ ИЗДЕЛИЯ В КЕЙПТАУН....НЯМА И ЗЕТ, БИВШ ШЕФ НА АТОКРАДЦИТЕ В СОФИЯ, КОЙТО Е ДИРЕКТОР НА ФАБРИКАТА..НИЩО ЧУДНО ,ДА НЕ ЗНАЕ И ЗА ЗЕМЛЯЦИТЕ СИ ОТ НЕЙНИЯ ГРАД БРАТЯ ГАЛЕВИ..!!!!!! ВЕСЕЛБА....!!!!.

Добави коментар

Водещи новини