Откриха мъж със забит нож в главата (обновена)

  • 24 септември 2012 10:59

  • 7050
  • 3
Откриха мъж със забит нож в главата (обновена)
©

Откриха мъж със забит нож в главата в Пловдив.

Според районния прокурор на Пловдив Гергана Мутафова, цитирана от Радио "Фокус" мъжът е на около 40 години. По думите й, той е скочил от балкона на многоетажен блок в района на Второ РУП - Пловдив. Тя не пожела да коментира подробности около това - къде точно е намереният нож по мъжа.

Старши комисар Тодор Чонов поясни, че мъжът е скочил от втория етаж на апартамент до ул. „Кирил и Методий”. Ножът е бил забоден в сънната му артерия. Според разследващите, мъжът се е самонаранил, вследствие на което е паднал или скочил. Той е имал психични проблеми. Няма данни за убийство, тъй като семейното жилище, от което е скочил, е било заключено. В него не е имало никой. Инцидентът е станал около 7,30 часа тази сутрин. Мъжът е намерен от съседи, които са подали сигнала.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7050 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
коко

2013.08.31 | 10:50

2
Мамо каква си грозна и мустаката в страницата -"ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА "ПАК НЕ РАЗБРАХ КАКВО СЕ ВРЪЩА И ЗА КАКВО ?ТОВА Е НАЙ-ГРОЗНАТА ТИ СНИМКА !АЗ С ТВОЯ ПИ .....С НЯМАМ НИЩО ОБЩО !ЯВНО МНОГО СИ ГО ЗАКЪСАЛА ЩОМ СИ ОПРЯЛА ДО НЕГО ИЛИ МОЖЕ БИ РЕПУТАЦИЯТА ТИ В РОДНИЯТ ТИ КРАЙ Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАЛА ОМЪЖВАНЕТО ТИ ТАМ ХА ХА ХА ЧЕСТНО КАЗАНО ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯТ ЧОВЕК ЗА КОЙТО ЩЕ СЕ СЕТЯ И ТО С ЖЕЛАНИЕ ЗА ОБЩУВАНЕ СЕНИ АУ ГАДОСТ НА КАКВА БЕЗУМНА ЦЕНА СИ СЕ ДАЛА БЛЯК ................ с ръкавици ли го пипаш тоя грозник?
Професор Дрън-Дрън

2013.08.31 | 10:50

3
Отивай при психолог...
11111

2013.08.31 | 10:50

1
Е, ако вярваме на полицейските "сводки" в българия не останаха нормални люде - всички сме психично болни, не че това е далече от истината, но никой не иска да види причините...

Добави коментар

Водещи новини