Майката на заклания Присиян: Убиецът на сина ми ще дойде и за мен!

  • 21 септември 2012 07:38

  • 1469
  • 2
Майката на заклания Присиян: Убиецът на сина ми ще дойде и за мен!
©

Майката на брутално заклания 11-годишен Присиян Стефка Влайкова изпитва ужас от факта, че убиецът на сина й може да се върне и да убие нея, след като излезе от затвора.

21-годишният Христо Сечински по прякор Кобрата беше осъден на 30 г. затвор и 60 000 лв. кръвнина. Убиецът обаче обжалва решението като иска да остане в затвора едва 10 г. "Притеснявам се, че Кобрата ще излезе от затвора в разцвета на силите си, ще ме потърси и ще ме убие. Или мен или някой друг невинен човек", споделя пред "България Днес" почернената майка.

Тя е убедена, че Сечински е напълно вменяем, планирал е убийството на малкия Присиян от месеца. Тя разказа и покъртителни подробности от последните дни на сина си. Оказва се, че момчето , отишъл да запали свещ за здраве за нея, за брат си и за своя убиец.

"Що за човек трябва да си, за да убиеш дете, което ти мисли доброто", недоумява майката.

Последвайте канала на

Novini.bg
1469 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.21 | 17:25

2
Искате ли да се отървете от простотията и селското си мислене !!!! Излезте на улицата и принудете главчовците от нар. събрание да приемат закон против попфолкчалгата и закони за образованието и културата .За да могат децата ви да растат в нормална държава.А след това самите подрастващи ще се справят с власт имащите вече над 20 години.

2012.09.21 | 17:25

1
Няма такава държава - не стига, че 30 години са малко, а сега искал и 10. Който и да дойде на власт не се ли гласува смъртно наказание, няма страх от закона. Трябва да се изчисти тая сган, а не да ги храним в затворите. Трябва да треперят от закона.

Добави коментар

Водещи новини