Златко Баретата се завърна в играта

  • 21 септември 2012 07:06

  • 1522
  • 0
Златко Баретата се завърна в играта
© Булфото

Макар и с надвиснала над главата му присъда от 8 години затвор, Златомир Иванов - Златко Баретата почти е превзел наркобисзнеса в София. Това сочат актуалните данни на спецслужбите, пише Уикенд.

Мутри на Златко са респектирали повечето от дилърите в столицата и са им дали ултиматум да работят за него, твърди източник на изданието. Преди месец е бил брутално пребит и са счупени краката на криминално проявен мъж от кв. "Павлово". Той е дилър от структурите на Стефан Бонев - Сако, който е отказал офертата на Баретата да се присъедни към структурите му. Заради наглостта си клиентът е бил наказан жестоко. 

Според вестника щурмът на Баретата към завземането на наркопазара съвпада с опандизването на всичките му конкуренти.

На 12 февруари тази година състав на Софийски градски съд лепна на Златомир Иванов снизходителните 8 години затвор. От тях той дори намя да излежи всичките, защото ще му бъдат приспаднати 2, които вече изкара зад решетките, докато течеше разследването срещу бандата му "Фирмата". Прокуратурата беше поискала 17 години за мафиота с мотива, че Иванов е бил на чело на една от най-жестоките банди за продажба на наркотици у нас и че е поръчвал убийства.

Последвайте канала на

1522 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини