Мъж се самоуби след семеен скандал

  • 19 септември 2012 10:15

  • 3819
  • 2
Мъж се самоуби след семеен скандал
©

24-годишен мъж от ботевградското село Врачеш е посегнал на живота си след семеен скандал. Това съобщиха от ОД на МВР - София.

През тази нощ 45 минути след полунощ в Районно управление „Полиция” - Ботевград се получил сигнал от Центъра за спешна помощ в града за докаран мъж без жизнени функции. Полицейските служители незабавно се отзовали на сигнала. При огледа на трупа на 24-годишния мъж криминалистите иззели два многожилни медни проводника, закрепени на дясната ръка и левия му крак.

В дома на починалия мъж полицаите установили и иззели като веществено доказателство двупистови многожилни медни проводници с щепсел в единия край. В хода на разследването се изяснило, че преди инцидента между 24- годишния мъж и неговата съпруга е възникнал семеен скандал. Младият съпруг се усамотил в стая в жилището, завързал крайниците си с иззетия меден проводник, свързал го с двупистовия, след което го включил в електрическата мрежа.

Последвайте канала на

3819 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.11 | 21:23

2
Младите или бягат в чужбина,или се самоубиват.Причина винаги са парите.Мизерията и липсата на бъдеще и невъзможното планиране са на второ място.И любовта иска пари за да я има.Живота е пари!Щастието и то е пари,въпреки,че някои казват,че не е.

2014.11.29 | 14:12

1
Наи лошото на тоя свят е да имаш зла жена или ревматизъм

Добави коментар

Водещи новини