Двама берат душа след катастрофа край прохода Боаза

  • 17 септември 2012 21:46

  • 4125
  • 2
Двама берат душа след катастрофа край прохода Боаза
©

Движението по главния път София - Варна, в района на прохода Боаза, е временно отклонено, съобщиха от пресцентъра на МВР. Обходът е през с.Козма - с. Лиляк - Търговище и обратно.

Двама души са с опасност за живота след катастрофата, съобщиха от МВР.

Около 18.10 часа в оперативната дежурна част на районно управление полиция Търговище е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на Боаза на първокласен път I-4 София-Варна на територията на община Търговище. Челно са се ударили лек автомобил „Рено Лагуна” с великотърновска регистрация, който е пътувал в посока Варна, и товарен автомобил „Мерцедес” – цистерна, която е била празна. В резултат на пътнотранспортното произшествие са пострадали водачът и возещите се в лекия автомобил.

20-годишният водач е в тежко състояние, вероятно с фрактури на два крака. В тежко състояние е и 19-годишно момиче, което е пътувало в автомобила. То е с фрактура на черепа и фрактура на ръка. По предварителна информация има опасност за живота им. 22-годишна жена, която е пътувала в колата, е с по-леки наранявания. Всички са настанени в МБАЛ Търговище.

Във връзка с извършване на огледа на местопроизшествието до изтегляне на превозните средства временно е въведен обходен маршрут: в посока Варна е от разклона за село Презвитер Козма, през селата Божурка, Пайдушко, Лиляк и околовръстния път на Търговище; а за пътуващите към София – същият път в обратния ред.

Огледът е приключил. Движението се регулира от полицейски служители на пътна полиция, на районно управление полиция Търговище. Причината за катастрофата все още е неизвестна. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

4125 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Павликени

2012.10.15 | 00:27

1
Днес погребват Ради, който е шофирал. Нека почива в мир!
mi6i

2012.10.15 | 00:27

2
Лека му пръст!

Добави коментар

Водещи новини