Разбиха високотехнологична наркооранжерия в София

  • 28 октомври 2024 20:48

  • 904
  • 0
Разбиха високотехнологична наркооранжерия в София
© Пресцентър МВР (архив)

Високотехнологична наркооранжерия със завършен цикъл за отглеждане на марихуана в столичния кв. "Драгалевци" разкриха криминалисти от сектор "Наркотици" - СДВР. В акцията се включиха и служители на сектор "Специализирани тактически действия" – КОБРА.

В хода на операцията са задържани двама мъже, с криминалистически регистрации в полицията за разпространение на дрога. 32 -годишен мъж е задържан късно следобед, в близост до лечебно заведение в кв. "Лозенец". При проверка на колата му, са открити и иззети два големи найлонови пликове, пълни с марихуана с приблизително тегло около 7 кг.

При последвали процесуално – следствени действия в триетажна къща в кв. "Драгалевци" са открити около 250 растения марихуана с различни размери, както и около 1500 кг суха листна маса.

Разбиха наркооранжерия в центъра на Варна

Цялата сграда е оборудвана с високотехнологична апаратура за измерване влажността на въздуха, вентилация, ледосветление. На адреса е задържан и 31-годишен мъж, който се занимавал с отглеждането на марихуаната. Той е с множество регистрации за наркотици и наркоразпространение.

В момента продължават процесуално-следствените действия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
904 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини