Цветанов се среща с роднини на задържаните от наркокораба

  • 14 септември 2012 19:50

  • 644
  • 0
Цветанов се среща с роднини на задържаните от наркокораба
©

Министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще се срещне с роднини и близки на задържаните българи в Испания от кораба „Св. Николай”. Вътрешният министър съобщи, че иска да се види с тях, но отказа да коментира дали има ново развитие по казуса със задържаните моряци. По думите му - целта е да спази ангажимента си по време на предишната среща при премиера пред около 20 дни, съобщава "Фокус".

Само преди ден на специално свикан брифинг роднини и близки на задържаните в Испания моряци апелираха за среща с министър Цветанов, на която да обсъдят положението с българите. По думите им стана ясно, че има пропуски в разследването, както и все още неразпитани свидетели, които биха могли да бъдат полезни за разплитане на случая.

На въпрос дали е вярна информацията, публикувана в някои медии, че има задържан съучастник на атентатора от Бургас, Цветанов заяви, че няма такова нещо. Той отбеляза, че има допълнителна информация, която е постъпила в съответните служби и в щаба, която се анализира. „Към настоящия момент няма нещо, което да съобщим официално. Това е чисто оперативна информация, по която работят колегите и партньорите”, уточни вътрешният министър.

Днес Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще посети Силистра на празника на града, както и град Дулово, където се отбелязват 5 години от учредяването на местната структура на ГЕРБ.

Последвайте канала на

644 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини