Пребитият строителен бос: Защитавах работник от помаци

  • 14 септември 2012 18:01

  • 3455
  • 6
Пребитият строителен бос: Защитавах работник от помаци
©

Пострадалият при бой в заведение в Тетевен съуправител на фирма “Агромах” в Благоевград Методи Бачев признава, че е участвал в меле, защитавайки свой работник, но отрича боят да е бил заради жени.

7 са арестувани във връзка с масовия бой в дискотека в град Тетевен, при който пострада Бачев, съобщиха от полицията в града.

Ето какво заявява той пред в. “Струма” във връзка с мелето: „...Миналата седмица бях в хотела си в Тетевен, когато ми се обади един от работниците и ми каза, че има проблеми с група помаци от съседните на Тетевен села. Веднага отидох на място и се намесих да защитя работника. Лично се обадих на шефа на полицията в града, на кмета и ги помолих за съдействие. Побойниците бяха много агресивни и наистина леко пострадах, минах през болницата в града и сега съм добре.”

Бачев отрича, че скандалът е бил заради жени. “Имам семейство и жена, която обичам, а освен това нямам проблеми с подхода към жените ....” заявява съуправителят на най-голямата фирма в Благоевград “Агромах”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3455 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.10.19 | 03:52

4
Какви ''помаци ' бе Боклук? Такава раса и понятие не съществуват..Как не са те убили измекяр мръсен та да станеш пример за всички такива отрепки като теб
veso

2017.04.22 | 12:40

6
ти да не би да си помак,че толкова се засягаш..помаците са мръсно племе,едно стъпало над мангалите..както мангала няма дом,родина и никой не го харесва,така и помака няма родина,само дето докато българите имат минало и докато нашите прародители са се били за Свобода,то вашата страхлива сган се е крила по най-дълбоките гори на на всеизвестните сега райони като долините на широките гащи..така че слагай забрадката и бегай да си прекопаш тютюна мюсуланско изчадие!
аллах абкар до #4

2012.10.19 | 03:53

5
ще те настигне сянката на пророка с крив нож в тъмна доба!!! трепери неверник!!!

2012.09.16 | 15:03

3
Те ако си бяха свършили работата сега нямаше и това да можеш да кажеш, шибан боклук. Намерил си си майстора, за съжаление много такива като теб им се разминава!
niakoisi

2012.09.15 | 17:59

2
Бог е едн за всички,само начините чрез,които изразяваме вярата си и духовните водачи са разлияни/от тук и различните религии-християнство,ислям,будзъм и т.н./Но ние хората сме странни същества искаме да се различаваме по нещо по м/у си, и опирайки се на това различие да властваме. Това е разковничето на противоречията и последващата агресия.

2012.09.15 | 13:36

1
khki

Добави коментар

Водещи новини