Дирят шофьор на тъмносиньо Пежо, блъснал моторист и избягал

  • 14 септември 2012 12:54

  • 822
  • 1
Дирят шофьор на тъмносиньо Пежо, блъснал моторист и избягал
©

Лек автомобил "Пежо 306", тъмносин на цвят и шофьора му се издирват от полицията. Тази сутрин водачът на издирваната кола, чийто рег.номер не е установен до момента, е причинал катастрофа и е избягал. Инцидентът е станал на кръстовището на бул."В.Левски" и бул."Съединение" в Хасково.

При маневра на завой на ляво, шофьорът на колата е отнел предимството на насрещно движещия се мотопед "Хонда-50". Той е бил управляван от 58-годишен хасковлия,който е с разкъсно-контузна рана на дясна рака и травма в областта на гърдите. Няма опасност за живота на ранения. Той е бил прегледан в хасковската болница и освободен за домашно лечение.

От полицията съобщават и за още двама пострадали при пътен инцидент в Хасково. Той станал снощи на ул. "Панорама". Ранени са 31-годишен мъж и 23-годишна хасковлийка. Той е управлявал мотопед "Хонда", пострадалата се е возела. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Мъжът е загубил контрол над мотопеда вследствие на което са паднали на пътното платно. Водачът е с охлузни рани по десен крак и дясна ръка, а спътничката му е настанена в болницата за наблюдение с контузни рани на главата и дясното коляно. И двамата са без опасност за живота.

Последвайте канала на

822 1

Коментари 1

Добави коментар
Оператор

2012.09.14 | 23:43

1
Толкова камери има в центъра на повечето по-големи градове, ама май служат само да хванат някой за актче, нищо повече, не че съм против. Иска ми се, обаче, да се изнесе пред обществеността статистика, колко водачи са били заловени и осъдени за тежки катастрофи заснети с камери, колко лица извършили престъпление са уловени с камери и са задържани. Мога да ви кажа, не повече от пръстите на двете ръце в София. Камерите са за правене на пари от глоби. Гледах на скоро по някаква телевизия, показваха филмче от видеонаблюдението в София, за някъкъв душевно болен, мятал камъни по стъклата на банки в центъра и в храм св. Александър Невски повредил икона, молеха гражданите за разпознаване. Този луд ли е проблема на София? Защо не показват крадците на автомобили, изнасилвачите, побойниците и какви ли не още отрепки? До съдебната палата убиха две момчета, къде беше видеонаблюдението?А защо в Студентски град не се загрижиха за монтирането на камери?Знаете какво става там през последните години. Защото някой не дава, нали бизнеса трябва да процъфтява има и какво да се крие,нали?

Добави коментар

Водещи новини